I eller fra Stubbæk Forsamlingshus og Selskabsrestaurant.
- Marinerede sild med løg og karrysalat
- Stegte Sild i eddike med rødløg
- Halve æg m. mayonnaise på salat pyntet m. rejer og kaviar.
- Lun fiskefilet med remoulade
- Ribbensteg med rødkål
- Leverpostej med bacon og friske stegte champignons
- Sdr. Jysk Grønlangkål m. hamburgerryg, kålpølse og sennep
- Hjemmelavet ris a la mande med kirsebærsause
Ud af Huset kr. 225,- pr. pers.
I Huset (inkl. Brød, fedt og smør) kr. 299,- pr. pers.
- Tilvalg kr. 50,- pr. pers.
- Varmrøget laks med dilddressing
- And med rødkål
- Hjemmelavede frikadeller med Sdr. Jysk Hvidkål
- Osteanretning pyntet med frugt
- Frugtsalat
Tilvalg kr. 45. pr. pers.
- Rejer med mayonnaise
- Tarteletter med høns i asparges
- Roastbeef med ristede løg og surt
- Æbleflæsk
- Surrib med sennep og rødbeder
- Sylte med sennep og rødbeder
- Brød, fedt og smør