Stubbæk Forsamlingshus

&  Selskabsrestaurant

- de perfekte rammer om din næste fest

Helaftensarrangement  - som selskab i huset med et veldækket bord med duge, servietter, lys og blomster. 


Vælg en forret:

  • Rejecoctail med flutes
  • Tunmousse pyntet med rejer, serveret med dressing og flutes
  • Tarteletter med høns og asparges
  • Hønsesalat på butterdejsskal elller ananasring
  • Klar suppe med gemyse, kød og melboller, ris og flutes
  • Aspargessuppe med kødboller og flutes
  • Hvidvinsdampet fiskefilet maskeret med dressing, rejer, asparges, citron, kaviar og flutes

Vælg en hovedret:

  • Flæskesteg med rødkål, hvide og brunede kartofler og skysauce
  • Glasseret hamburgerryg med årstidens grøntsager, hvide kartofler og bearnaise- eller aspargessauce  
  • Gammeldags oksesteg med sønderjysk hvidkål, tyttebær, bønner hvide kartofler og okseskysauce
  • Kalvesteg stegt som vildt med salat Waldorf, tyttebær, bønner, pommes rissolet og flødevildtsauce  
  • Rødvinsmarineret nakkefilet med ½ æble, ribsgelé, bønner, smørristede kartofler og vildtsauce
  • Sprængt kalkunbryst med fyldte tomater, broccoli, hvide kartofler og peberrodssauce

************

Helaftensarrangement Luksus - som selskab i huset med et veldækket bord med duge, servietter lys og blomster. 


Vælg en forret:

  • Indbagt laks på bund af spinatblade dertil en blød svampesauce
  • Hummersuppe tilsmagt med cognac dertil flutes
  • Røget laks med flødestuvet spinat, hele asparges og dertil flutes
  • Røget andebryst med appelsinsalat
  • Stegte tigerrejer med salat, dressing og flutes
  • Kold laksetallerken; laks i 3 variationer serveret med dressing og flutes
  • Spinat-reje-lakse roulade anrettet på sprød salat med vainigrette af limette og olivenolie dertil flutes

Vælg en hovedret:

  • Helstegt dyrekølle med salat Waldorf, tyttebær, bønner, hvide og brunede kartofler og vildtflødesauce
  • Helstegt dyrekølle med kartoffel-/selleritærte, rødkålsalat med appelsin og nødder, glaserede bladselleri og druer, rysteribs og vildtsauce
  • Oksemørbrad med hele ristede champignon, perleløg, broccoli, hasselbach kartofler og sauce Bordelaise
  • Rosastegt oksefilet med farseret tomat, hele ristede champignon, friske grøntsager, pommes croquettes samt whisky- eller bearnaisesauce
  • Rosastegt kalveculotte med gulerodsbjælker, bønner i svøb, salat Waldorf, små ovnbagte kartofler og dertil en sauce Bearnaise eller en rødvinssauce

***********

Ret til ændringer forbeholdes

Vælg en dessert:

  • Frisk frugt med råcreme og hakkede mandler
  • Islagkage
  • Isrand med frugter
  • Citron- eller appelsinfromage
  • Trifili af kirsebær, jordbær eller skovbær på portvinsmarineret makronbund

Vælg natmad:

  • Klar suppe med kød- og melboller samt urter
  • Flødelegeret aspargessuppe med kødboller
  • Lune frikadeller med kartoffelsalat
  • Gullaschsuppe

Vælg 4 retter, + festlig velkomstdrink, fri vin, øl og vand under middagen, 1 glas dessertvin og kaffe/te

Pris for det hele kr. 429,-

Pris med fri vin, øl og vand under hele arrangementet  (7 timer) kr. 479,- 

*************

Vælg en dessert:

  • Pære Belle Helene vaniljeis med syltede pærer og varm chokoladesauce
  • Mandelrand med softice og hindbærpuré
  • Nøddekurv med frisk frugt og rørt is
  • Desserttallerken med vanilje is, frisk frugt og chokoladekage
  • Kold appelsinsuppe med is kugler 
  • Rubinstinkage på hjemmebagt bund med flødeskum og vandbakkelser

Vælg natmad:

  • Pølsebord med 4 slags pålæg, ost og dertil brød og smør
  • Karrysuppe med kylling og ris
  • Boller med pålæg
  • Biksemad med rødbeder og sauce Bearnaise
  • Hotdogs

Vælg 4 retter, mousserende velkomstdrink (med alkohol), fri vin, øl og vand under middagen, 1 glas dessertvin, kaffe/te

Pris for det hele kr. 479,-

Tillæg for Oksefilet kr. 25,-. Tillæg for Dyrekølle og Oksemørbrad kr. 50,-

Pris med fri vin, øl og vand under hele arrangementet (7 timer) kr. 529,-

***************

Stubbæk Forsamlingshus v. Anna & Ib Lauge, Dybkærvej 2, 6200 Aabenraa Tel. 7461 3431 / 4060 6330