Stubbæk Forsamlingshus

& Selskabslokaler

- de perfekte rammer om din næste fest

Forretter: 

Rejecocktail med flutes                     64,00

Tunmousse pyntet med rejer, serveret med dressing og flutes 57,00

Tarteletter med høns i asparges                        54,00

Røget andebryst med appelsinsalat                   64,00

Hønsesalat på butterdejsskal  el. ananasring   54,00

Stegte tigerrejse med salt, dressing og flutes  64,00

Hvidvinsdampet fiskefilet maskeret med dressing,

rejer, asparges, citron, kaviar og flutes                59,00

Indbagt laks på bund af spinatblade dertil en

Kold laksetallerken; laks i 3 variationer serveret

blød svampesauce                                    64,00

med dressing og flutes                                         69,00

Spinat-reje-lakse roulade anrettet på sprød

salat med vainigrette af limette og olivenolie,

dertil flutes                                                             69,00

Røget laks med flødestuvet spinat,

hele asparges og flutes                                        67,00

Klar suppe med gemyse, kød og melboller,

ris og flutes                                                       56,00

Aspargessuppe med kødboller og flutes         56,00

Hummersuppe tilsmagt med cognac serveret m flutes

69,00

 

Hovedretter:

Flæskesteg med rødkål, hvide og brunede

             kartofler og skysauce                                         129,00

Glaseret hamburgerryg med årstidens

             grøntsager, hvide kartofler og bearnaisesauce

             eller aspargessauce                                             129,00

Gammeldags oksesteg med sønderjysk hvidkål, bønner, tyttebær, hvide kartofler og okseskysauce                                                       129,00

Kalvesteg stegt som vildt med salat Waldorf, 

             tyttebær, bønner, pommes rissolet og

             flødevildtsauce                                                   149,00

             Rødvinsmarineret nakkefilet med ½ æble, ribsgelé, bønner,

smørristede kartofler og vildtsauce        129,00

Sprængt kalkunbryst med fyldte tomater, broccoli, hvide kartofler og peberrodssauce                  129,00

Rosastegt kalveculotte med gulerodsbjælker,

             bønner i svøb, salat Waldorf, små ovnbagte

             kartofler, dertil en sauce Bearnaise eller

             en rødvinssauce                                                  155,00

Rosastegt oksefilet med fyldt tomat, hele ristede champignon, friske grøntsager, pommes croquettes samt whiskysauce eller sauce Bearnaise          173,00

Helstegt dyrekølle med tyttebær, salat Waldorf, bønner, hvide og brunede kartofler og vildtflødesauce                                                     183,00

Helstegt dyrekølle med kartoffel-/selleritærte, rødkålsalat med appelsin og nødder, glaserede bladselleri og druer, rysteribs og vildtsauce    183,00 

Oksemørbrad med hele ristede champignon,

             perleløg, broccoli, hasselback kartofler og

             rødvinssauce                                                          183,00

Desserter:

Frisk frugt med råcreme                                     54,00

 

Islagkage                                                             54,00

 

Hjemmelavet isrand med frugter                         59,00

 

Citron- eller appelsinfromage                            52,00

 

Rubinstinkage på hjemmebagt bund, pyntet med flødeskum og vandbakkelser                             64,00

 

Trifili af jordbær eller kirsebær på portvinsmarineret makronbund                            54,00

 

Pære Belle Helene; vaniljeis med syltede pærer 54,00

Hjemmelavet mandelrand med softice og hindbærcoulis 64,00

          

 

Nøddekurv med frisk frugt og rørt is                    64,00

 

Desserttallerken med vanilje is, frisk frugt, chokoladekage og hindbærcoulis 64,00

 

Pandekager med is og chokoladesauce              58,00

 

Kold appelsinsuppe med vaniljeis                         64,00

Natmad: 

Flødelegeret aspargessuppe med kødboller       55,00

Hjemmelavet klar suppe med kød- og melboller

             samt urter                                                                 55,00

Lune frikadeller med kartoffelsalat                          54,00

Gullaschsuppe                                                        59,00

Sønderjysk pølsebord med 4 slags pålæg, paté

              og ost, dertil brød og smør                                     64,00

Karrysuppe med kylling og ris                                59,00

Boller med pålæg                                                       56,00

Biksemad med spejlæg eller rødbeder og sauce Bearnaise                                            59,00

Hotdogs med det hele                                               54,00 

 

Har i specille ønsker, så ring endelig.

Vi leverer bla. kanapeer, smørrebrød, sandwich m.m. til receptioner, virksomheder m.v.

Stubbæk Forsamlingshus v. Anna & Ib Lauge, Dybkærvej 2, 6200 Aabenraa Tel. 7461 3431 / 4060 6330