Stubbæk Forsamlingshus

&  Selskabsrestaurant

- de perfekte rammer om din næste fest

Forretter: 

Rejecocktail med flutes                                                      64,00

Tunmousse pyntet med rejer, serveret med dressing og flutes                                                                                       59,00

Tarteletter med høns i asparges                                        59,00

Røget andebryst med appelsinsalat                                 64,00

Hønsesalat på butterdejsskal  el. ananasring                     59,00

Stegte tigerrejse med salt, dressing og flutes                   64,00

Hvidvinsdampet fiskefilet maskeret med dressing,

rejer, asparges, citron, kaviar og flutes                             59,00

Indbagt laks på bund af spinatblade dertil en

Kold laksetallerken; laks i 3 variationer serveret

blød svampesauce                                                                64,00

med dressing og flutes                                                        69,00

Spinat-reje-lakse roulade anrettet på sprød

salat med vainigrette af limette og olivenolie,

dertil flutes                                                                            69,00

Røget laks med flødestuvet spinat,

hele asparges og flutes                                                         67,00

Klar suppe med gemyse, kød og melboller,

ris og flutes                                                                        56,00

Aspargessuppe med kødboller og flutes                         56,00

Hummersuppe tilsmagt med cognac serveret m flutes

                                                                                          69,00


Carpaccio med ruccola, oliedressing, pinjekerner dertil lun rustik flutes samt smør                                                         69,oo


Varmrøget laks med rejer, dilddressing og sprød salat dertil rustik flutes samt smør                                                        69,00

     

                                  

Hovedretter:

Flæskesteg med rødkål, hvide og brunede

             kartofler og skysauce                                                         129,00

Glaseret hamburgerryg med årstidens

             grøntsager, hvide kartofler og bearnaisesauce

             eller aspargessauce                                                              129,00

Gammeldags oksesteg med sønderjysk hvidkål, bønner, tyttebær, hvide kartofler og okseskysauce                                                                                                                                                   129,00

Kalvesteg stegt som vildt med salat Waldorf, 

             tyttebær, bønner, pommes rissolet og

             flødevildtsauce                                                                  149,00

             Rødvinsmarineret nakkefilet med ½ æble, ribsgelé, bønner, 

             smørristede kartofler og vildtsauce                                      129,00

Sprængt kalkunbryst med fyldte tomater, broccoli, hvide kartofler og peberrodssauce                                                  129,00

Rosastegt kalveculotte med gulerodsbjælker,

             bønner i svøb, salat Waldorf, små ovnbagte

             kartofler, dertil en sauce Bearnaise eller

             en rødvinssauce                                                                155,00

Rosastegt oksefilet med fyldt tomat, hele ristede champignon, friske grøntsager, pommes croquettes samt whiskysauce eller sauce Bearnaise                                                                173,00

Helstegt dyrekølle med tyttebær, salat Waldorf, bønner, hvide og brunede kartofler og vildtflødesauce                                                                                                                                            183,00

Helstegt dyrekølle med kartoffel-/selleritærte, rødkålsalat med appelsin og nødder, glaserede bladselleri og druer, rysteribs og vildtsauce                                                                      183,00 

Oksemørbrad med hele ristede champignon,

             perleløg, broccoli, hasselback kartofler og

             rødvinssauce                                                                  183,00

Desserter:

Frisk frugt med råcreme                                                                          59,00


Islagkage                                                                                                  59,00


Hjemmelavet isrand med frugter                                                           59,00


Citron- eller appelsinfromage                                                               59,00


Rubinstinkage på hjemmebagt bund, pyntet med flødeskum og vandbakkelser                                                                                         64,00


Trifili af jordbær eller kirsebær på portvinsmarineret makronbund                                                                                                 54,00


Pære Belle Helene; vaniljeis med syltede pærer                                    59,00

Hjemmelavet mandelrand med softice og hindbærcoulis                    69,00

                                             


Nøddekurv med frisk frugt og rørt is                                                     69,00


Desserttallerken med vanilje is, frisk frugt, chokoladekage og hindbærcoulis                                                                                         69,00                                                                                     


Pandekager med is og chokoladesauce                                                 59,00


Kold appelsinsuppe med vaniljeis                                                        64,00

Natmad: 

Flødelegeret aspargessuppe med kødboller                    55,00

Hjemmelavet klar suppe med kød- og melboller

             samt urter                                                                 55,00

Lune frikadeller med kartoffelsalat                                54,00

Gullaschsuppe                                                                 59,00

Sønderjysk pølsebord med 4 slags pålæg, paté

              og ost, dertil brød og smør                                     64,00

Karrysuppe med kylling og ris                                       59,00

Boller med pålæg                                                           56,00

Biksemad med spejlæg eller rødbeder og sauce Bearnaise                                                              59,00

Hotdogs med det hele                                                    59,00 


Har i specille ønsker, så ring endelig.

Vi leverer bla. kanapeer, smørrebrød, sandwich m.m. til receptioner, virksomheder m.v.

Stubbæk Forsamlingshus v. Anna & Ib Lauge, Dybkærvej 2, 6200 Aabenraa Tel. 7461 3431 / 4060 6330